OTAC MLADIĆA KOJEG SUMNJIČE DA JE ZGAZIO ŽENU U LUČKOM KAŽE:

“Nije tako odgojen. Ne bi ni mrava zgazio, a kamoli pobjegao bez da pomogne”

Objavljeno: 03.10.2020. Ante Ferara

K.V. (18)  iz Zagorja je u srijedu oko 6.30 sati na križanju Puškarićeve i Ježdovečke na području Lučkog teretnjakom je udario u Mariju Š. (77). Žena je preminula na mjestu nesreće, a mladić je pobjegao. Policija ga je nakon istrage pronašla sutradan. Mladićev otac je u šoku.

– Pod stravičnim smo šokom supruga i ja. Kažu da je upravo on pregazio gospođu i pobjegao. U to ne vjerujemo i tvrdimo da to nije istina. Nije kriv. Uostalom, na kamionu koji je vozio nema nikakvih vidljivih tragova. Pod istragom su još dva kamiona iste firme. Siguran sam da će istraga na kraju pokazati da moj sin s tim užasom nema veze. Nije tako odgojen. Ne bi ni mrava zgazio, a kamoli pobjegao bez da pomogne. Čitam da je nesreća bila u srijedu ujutro. Kad se taj dan vratio kući s posla, djelovao je normalno. Svu trojicu sinova znam u dušu, a da je išta zgriješio, to bi mu se čulo u glasu i vidjelo na njemu. Sigurno bi se povukao u sebe – kazao je mladićev otac iz okolice Zlatara.

Dodao je kako takvo nedolično ponašanje za koje mu sumnjiče sina ne pripada te napominje da sin svake nedjelje ide u crkvu punih 15 godina. Pojasnio je da je osim kamiona koji je vozio njegov sin policija pregledava još tri druga vozila iste tvrtke. Kaže kako mu sin ima vozačku od lani te da posljednja tri mjeseca radi za zagrebačku tvrtku čije je kamion zaplijenjen.

– Znate li vi kolika je gužva na onoj dionici u Lučkom svako jutro? Velika. Vozila idu u koloni, sporo. Pa valjda bi netko vidio da je kamion udario u pješakinju? A nitko ništa vidio nije – zaključuje je otac za Jutarnji list.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba