POLICIJA OTKRILA

Nepoznati počinitelj teško je ozlijedio mladića koji je kasnije preminuo u bolnici

Objavljeno: 10.07.2020. Ante Ferara

Policija je očevidom utvrdila da je mladića (30) koji je u četvrtak ujutro pronađen na zagrebačkom Jarunu teško ozlijedio nepoznati počinitelj.

– Obavljenim očevidom na Trešnjevci u Aleji Matije Ljubeka, utvrđeno kako je nepoznati počinitelj teško ozlijedio 30-godišnjaka kojemu je liječnička pomoć pružena u KBC Sestre milosrdnice gdje je preminuo. Policijska uprava zagrebačka intenzivno provodi kriminalističko istraživanje – napisali su u šturom priopćenju.

Podsjetimo, mladića je teško ozlijeđenog u četvrtak u 5.20 sati našao prolaznik. Ležao je na tlu kraj svojeg automobila. Prevezli su ga u KBC Sestre Milosrdnice gdje je kasnije preminuo. Njegova majka je za 24sata kazala kako su tijelo prevezli na Šalatu gdje bi tijekom petka trebala biti napravljena obdukcija.

Došao je kući oko 23 sata. Uzeo je auto i rekao da ga ne čekam jer će doći ujutro. Tad smo zadnji put razgovarali. Nije rekao kamo ide ni s kim. Bilo je oko 9 sati kad sam izašla i vidjela vijest na internetu te na fotografiji prepoznala njegov auto. Krenula sam zvati njegove prijatelje. Žena jednog od njih radi na Jarunu i bila je ondje – kazala je shrvana majka za 24sata.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba