NASTAVLJENO SUĐENJE

AFERA AGRAM: Bandić na sudu rekao da nije kriv

Objavljeno: 22.01.2020. Metropolitan

Na zagrebačkom Županijskom sudu nastavljeno je suđenje za aferu Agram, a gradonačelnik Milan Bandić izjasnio se da nije kriv za nezakonitosti u zbrinjavanju otpada.

Uz Bandića, optužen je i vlasnik CIOS-a Petar Pripuz te još petnaestero optuženika, dok je postupak u odnosu na Slobodana Ljubičića razdvojen zbog zdravstvenih razloga, piše N1.

Suđenje je jutros formalno krenulo ispočetka nakon što je Uskok optužnici u slučaju Agram pripojio optužbe za zbrinjavanje otpada. Svi okrivljenici izjasnili su se da nisu krivi za optužbe po kojima je Grad, bez javnog natječaja, dodjelio CIOS-u posao zbrinjavanja otpada.

Suđenje Milanu Bandiću izazvalo je veliku pozornost javnosti, a posebice aktivista koji su se okupili ispred Županijskog suda gdje su zagrebačkom gradonačelniku, prilikom ulaska u zgradu Suda, vikali: “Kriv je, kriv je!”.

  • Nije ovo nikakvo suđenje, to je samo performas političke elite. Došli smo da se počnemo boriti protiv divljaštva koje je zarobilo Hrvatsku. Milan Bandić izvrsno vodi Grad, za sebe i svoju klijentelu i kumove – kazao je jedan prosvjednik za N1.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba