Operirao je po čitavom Zagrebu

Mladić (25) iz trgovina ukrao 213 parfema, šteta je veća od 100.000 kuna

Objavljeno: 11.02.2021. Ante Ferara

Mladić (25) i muškarac (40) su tijekom siječnja i veljače 2021. godine dolazili u trgovine na području Maksimira, Malešnice, Španskoga, Trešnjevke, Novog Zagreba i Trnja gdje bi iskoristili nepažnju zaposlenica te s polica krali parfeme. Mladić je krađe najčešće činio sam, a u pet navrata u dogovoru s muškarcem. Još nekoliko krađa počinio je s jednom nepoznatom osobom.

Također, početkom veljače dvojac je tijekom jutra u trgovini u Novom Zagrebu iskoristili zauzetost zaposlenica u ukrali parfeme. Kada ih je primijetila jedna zaposlenica i mladića pokušala spriječiti u krađi on ju je odgurnuo i pobjegao. 

Isto tako, mladić je tijekom siječnja u trgovini na Trnju iskoristio zauzetost zaposlenika i s polica ukrao parfeme i razne artikle. Jedna zaposlenica pokušala ga je spriječiti u bijegu, ali u tome nije uspjela.

Mladić je i krajem studenoga prošle godine u Novom Zagrebu iz Peugeot Boxera ukrao ruksak. Nedugo nakon toga je karticom koja se nalazila u ruksaku pokušao platiti artikle na kiosku, ali mu je kartica odbijena. Iz trgovina na području Zagreba ukupno je ukradeno 213 parfema, a počinjena je materijalna šteta od oko 108.170 kuna.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja mladić je predan pritvorskom nadzorniku, posebno izvješće podnijeto je Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba