Policija objavila detalje stravične prometne nesreće na naplatnim kućicama Mraclin u kojoj je poginuo djelatnik HAC-a D. B. (53)

Mladić (20) prebrzo vozio, udario je u rubni kamen i odletio u naplatnu postaju

Objavljeno: 24.01.2021. Ante Ferara

Zagrebačka policija objavila je detalje teške prometne nesreće koja je u subotu oko 5.30 sati bila na naplatnim kućicama Mraclin na autocesti A11, a u kojoj je poginuo djelatnik HAC-a D.B. (53).

Kažu kako mladić (20) koji je upravljao BMW-om sisačkih registracija nije prilagodio brzinu kretanju i osobinama na cesti te je prešao na zatvoreni prometni trak. Prednjim dijelom vozila naletio je na rubni kamen i izgubio kontrolu nad automobilom. Vozilo je u jednom trenutku odletjelo u zrak te se nastavilo nekontrolirano kretati po nogostupu naplatne postaje.

– Udarom u zid upravne zgrade isti je srušen a vozilo je ušlo u unutrašnjost same zgrade pri čemu je naletjelo na 53-zaposlenika naplatne postaje koji je u naletu smrtno stradao. Po zaustavljanju vozila isto se zapalilo te je požar ubrzo ugašen. Liječnička pomoć 20-godišnjaku pružena u KBC-u Zagreb, te je zadržan na liječenju dok je utvrđeno da je teško ozlijeđen. Protiv 20-godišnjeg vozača podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, dok je kriminalističko istraživanje i dalje u tijeku – kaže se u priopćenju policije.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba