ODGAĐA SE 'ODMOR S POPUSTOM'

Ministar Cappelli do daljnjega odgodio ‘Tjedan odmora vrijedan’

Objavljeno: 11.03.2020. Renata Cisar

Ministar turizma Gari Cappelli prošli je tjedan kazao da je zbog koronavirusa usporen booking te je tom prigodom najavio i posebnu akciju za hrvatske građane pod nazivom ‘Tjedan odmora vrijedan’.

– Drago mi je čuti da što manje slučajeva ima. I mi ćemo snažnije i jače ići s promocijom Hrvatske, hrvatskim državljanima, imat ćemo akciju idući tjedan, da će sve usluge biti 50 posto popusta za naše građane. To je jedna akcija da damo našim turističkim djelatnicima, koji će sigurno imati nekakve minuse – rekao je Gari Cappelli za Večernji list.

No čini se kako se situacija promijenila, turistička sezona postala je upitna, a već se bilježi i pad noćenja prema podacima turističkih zajednica i gradova.

Ministar Cappelli danas je oprezniji što se tiče programa ‘Tjedan odmora vrijedan’, kojim su se trebali osigurati popusti od 50 posto za hrvatske turiste.

Naime, iako je program spreman za realizaciju, zbog opasnosti od širenja i zaraze koronavirusom te stupanja na snagu novih mjera koje je uvela Vlada, pričekat će se odobrenje Nacionalnog stožera civilne zaštite.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba