NOVI MOMENT: RODITELJI 'OSMAŠA' IZ KRAPINSKIH TOPLICA KOJI I DALJE ODBIJA STAVITI MASKU PRI ULASKU U ŠKOLU, POSLALI ZAHTJEV ZA PRESELJENJEM NA ADRESE NEKOLIKO ZAGORSKIH ŠKOLA

KOLAR: Preseljenjem se neće promijeniti uvjeti po kojima Nikola može ići u školu, apeliram na njegove roditelje da ga puste da uđe s maskom, kao što ulaze svi učenici u čitavoj Hrvatskoj

Objavljeno: 01.10.2021. Metropolitan

Iako je proteklih par dana mirno ispred Osnovne škole u Krapinskim Toplicama, gdje učenik osmog razreda Nikola Gaćina ne želi nositi masku od ulaza do učionice, doznali smo da roditelji dječaka žele premjestiti u drugu školu te da su zahtjev za preseljenjem poslali na adrese više zagorskih osnovnih škola.

Na press konferenciji Županijskog stožera civilne zaštite u Krapini, to je pitanje postavljeno krapinskom županu Željku Kolaru i njegovoj zamjenici Jasni Petek.

–  Što se tiče tog slučaja, najnovija informacija je da on i dalje odbija staviti masku u zajedničkim prostorijama prilikom ulaska u školu. I točno, imamo informaciju da su roditelji zatražili preseljenje u nekoliko zagorskih škola – rekla je Petek.

Župan Kolar poslao je važnu poruku roditeljima dječaka.  

– U svim školama na području županije vrijede ista pravila igre. Želim to jasno naglasiti, da se preseljenjem u drugu školu neće promijeniti uvjeti po kojima mali Nikola može ići u školu. To je poruka njegovim roditeljima. Jedino ako želimo preseliti problem na neko drugo mjesto. Pozivam, molim, apeliram na roditelje, gospodina Kristijana i gospođu Lidiju, da puste malog Nikolu u školu, da ide kao i svi ostali njegovi vršnjaci, ne samo u Krapinsko-zagorskoj županiji, nego u čitavoj Republici Hrvatskoj. Tako će napraviti najveću uslugu upravo njemu – zaključio je župan.  

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba