STIGLA SLUŽBENA POTVRDA

Veliki doček Vatrenih u Zagrebu bit će u nedjelju poslijepodne

Objavljeno: 14.12.2022. Metropolitan

Doček hrvatske nogometne reprezentacije bit će u nedjelju poslijepodne u Zagrebu, potvrdila je za Index.hr Dinka Živalj, glasnogovornica zagrebačke Gradske uprave. Vatreni će svoju posljednju utakmicu na Svjetskom prvenstvu u Kataru odigrati u subotu, u 16 sati po hrvatskom vremenu protiv protivnika kojeg će saznati večeras nakon što polufinalnu utakmicu odigraju aktualni svjetski prvaci Francuzi i Marokanci koji su plasmanom u polufinale, već sada postigli svoj povijesni uspjeh.

Reprezentativci će u jutarnjim ili prijepodnevnim satima krenuti iz Dohe, a u Zagreb bi trebali sletjeti možda čak i u vrijeme finala Svjetskog prvenstva – oko 16 ili 17 sati mogli bi sletjeti u zagrebačku zračnu luku te potom krenuti prema središtu Zagreba, piše Index.hr.

Razgovori Grada s HNS-om oko dočeka traju danima. Očekuje se da bi se mogao ponoviti masovan doček kakav je bio nakon osvajanja srebrne medalje na Mundijalu u Rusiji prije četiri godine. Na Trgu bana Jelačića, piše Index.hr, okupilo se prema procjenama policije 120 tisuća navijača, a tijekom cijelog dana na ulicama Zagreba i u Velikoj Gorici kod zračne luke ukupno 550 tisuća ljudi. U planiranje dočeka snažno se uključila i policija.

Jutarnji list neslužbeno doznaje, da bi na dočeku trebali nastupiti Prljavo kazalište, Jura Stublić i Film. Spomenuti nastupi, piše Jutarnji list navodno su već dogovoreni, no u Gradu Zagrebu još nisu mogli reći ništa konkretno o planiranom programu. Također nije poznato ni kad bi sam program dočeka trebao početi jer se sve dogovara, kako Jutarnji list doznaje ‘u hodu‘, a u organizaciji dočeka sudjeluje i Udruga ‘Mi Hrvati‘.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba