Miroslav Škoro kupio bager i završava tečaj za bageristu

“Uređujem veliko imanje i bit će puno posla za bager, a to je skupo, ovako ću puno uštedjeti”

Objavljeno: 25.09.2022. Metropolitan

Saborski zastupnik Miroslav Škoro u 61. godini odlučio je upisati tečaj za bageristu. Svoj potez objasnio je u razgovoru za Telegram, rekavši kako je već odslušao trodnevnu teoretsku nastavu, a sad je na praksi, prenosi Poslovni.

– Već sam imao 70-ak sati praktičnog rada na bageru od ukupno 90 koliko ih moram proći da bih mogao pristupiti ispitu – kaže Škoro i otkriva da je nedavno kupio polovni bager JCB X3 i želi naučiti raditi na tom stroju jer podiže imanje u Donjoj Drenovi kraj Svetog Ivana Zeline.

– Taj bager vrlo je moćan i nije jednostavno njime rukovati, pa valja svladati tu vještinu. Uređujem prilično veliko imanje na kojem će itekako biti posla za bageristu. Trebat će iskopati i prebaciti nekoliko tisuća kubika zemlje, ogroman je to posao, a radni sat bageriste plaća se od 300 do 400 kuna – kaže Škoro, objasnivši da će tako uštediti popriličnu svotu novca.
Škoro je inače inženjer građevine, a kasnije je diplomirao ekonomiju na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, smjer marketing, dok je u prosincu 2017. godine i doktorirao na temu Modeli upravljanja i raspodjele prihoda glazbene industrije u uvjetima digitalizacije.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba