SLAVKO BUDOŠ U SUZAMA JE OTKRIO DA ĆE MORATI PRODATI SVOJE KONJE JER VIŠE NEMA MOGUĆNOSTI PREHRANITI IH, ALI JEDAN JE POZIV SVE PROMIJENIO...

“To nisu konji, to su ljudi, oni samo što ne govore”

Objavljeno: 16.11.2021. Metropolitan

Priča o Slavku Budošu i njegovoj supruzi Eržebet iz Markovca Našičkog, koji su ispričali kako će morati prodati konje jer ih ne mogu hraniti, dobila je sretan nastavak. Nakon što je vijest prenesena u javnost, obitelji nije prestao zvoniti telefon, a jedan je poziv bio posebno važan.

– Javio se jedan gospodin iz Zagreba i osigurao nam godinu dana hrane za konje. Nećemo ih morati prodati. Bar dok ne nađemo pravog čovjeka – rekla je za Index.hr Eržebet Budoš.

– Ma znate što, to nisu konji, to su ljudi, oni samo što ne govore – dodala je.

Inače, Slavka je kada je bio desetogodišnjak udario konj, a prije desetak godina je konačno prevladao strah i poželio kupiti konja, iako se nije namjeravao baviti uzgojem. Ipak, danas ih ima 12, a uskoro će ih biti 14, i tako se hobi na kraju pretvorio u ozbiljan posao za njega i njegovu suprugu. Međutim, bračni par danas sve teže pronalazi novac da bi konje prehranio, a stigle su ih i godine.

Podsjetimo, vlasnici su konje htjeli prodati jednom vlasniku ispod njihove stvarne cijene, a jedini je uvjet bio da ih budući vlasnik ne tuče.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba