'PLAVI' ŽELE GRADITI NOVI STADION U MAKSIMIRU, A SPREMNI SU ZA PRIVREMENO IGRANJE NAPRAVITI JOŠ JEDAN MANJI

POKRENULO SE S MRTVE TOČKE: Grad Zagreb nudi Dinamu stadion na 99 godina

Objavljeno: 11.01.2022. Metropolitan

Kako piše Jutarnji, čini se da je počela akcija pripremanja uvjeta za gradnju novog maksimirskog stadiona, na kojem igra GNK Dinamo.

Naime, doznaje se da se zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević krajem prosinca sastao s vodećim predstavnicima Dinama – Vlatkom Peras, predsjednicom Uprave, i počasnim predsjednikom Mirkom Barišićem, a tema je bila gradnja stadiona.

Kao što je poznato, GNK Dinamo je definitivno spreman preuzeti na sebe gradnju novog maksimirskog stadiona, a sada je zauzvrat Grad Zagreb spreman dodijeliti Dinamu 99-godišnju koncesiju na korištenje tamošnjeg zemljišta.

Također, budući da bi rušenje sadašnjeg i gradnja novog stadiona mogli trajati dvije godine, Dinamo je za privremeno igranje svojih prvenstvenih utakmica spreman napraviti manji stadion, najvjerojatnije u Sesvetama.

Da su se razgovori o budućem stadionu pokrenuli s mrtve točke govori i podatak da je za kraj ovog mjeseca dogovoren novi susret Dinamova vodstva s gradonačelnikom Tomaševićem i njegovim suradnicima. (ZI)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba