Popio ih je svega nekoliko, pa mu je pozlilo

Pijani 80-godišnjak izudarao medicinske tehničare – za sve su krivi mlaki gemišti

Objavljeno: 16.10.2022. Metropolitan

Hitna pomoć je kod Karlovca u srpnju ove godine dobila poziv za intervenciju na javnom okupljanju kod središnjega križa u selu, a po dolasku na teren zatekli su starijeg muškarca koji je ležao nekoliko metara od šatora u kojem je bila fešta, piše Zagreb.info.

Radilo se o 80-godišnjaku kojemu je puls bio slab, stoga su mu djelatnici hitne dali terapiju kisikom i glukozom, nakon čega je 80-godišnjak došao k sebi. No, tada su tek počeli problemi.

Naime, počeo je agresivno mahati rukama, psovati i govoriti j**** vam mater ustašku, srest ćemo se izvan službe, prerezat ću vam vrat i slično, rekao je na sudu jedan od medicinskih tehničara. Također, 80-godišnjak je jednog od tehničara rukom udario u desnu stranu lica i prouzročio mu natučenje lica, a drugog je desnom nogom udario u glavu zbog čega je tehničar zadobio natučenje nosa i ogrebotinu donje usne. 

– Morali smo pozvati policiju te se zbog svoje sigurnosti, s obzirom da se ispred vozila nalazilo desetak osoba koje su očito željele ući u kombi, udaljili vozilom oko pet minuta od mjesta događaja, gdje smo i dočekali policajce – ispričao je drugi medicinski tehničar.

80-godišnjak se baš i ne sjeća te noći. Kako je rekao, pozlilo mu je jer je popio nekoliko gemišta koji su bili mlaki. 

– Ne sjećam se ni da mi je pozlilo, već samo da me je neko pitao da li sam cijepljen protiv korone. Sjećam se da sam bio na Križu gdje je bilo puno ljudi i nešto se slavilo. Popio sam dva ili tri, četiri gemišta koji su bili jako mlaki pa mi je zato pozlilo – rekao je.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba