HRVATSKI INFLUENCER MARCO CUCURIN POŽALIO SE DA JE U ZARI DOŽIVIO NEUGODNU SITUACIJU

“OVO NE ŽELIM NI NAJGOREM NEPRIJATELJU“: Zaštitar mi nije dozvolio da isprobam žensku odjeću

Objavljeno: 10.07.2022. Metropolitan

Mladi hrvatski influencer, vizažist, pjevač, ali i školovani kuhar, Marco Cuccurin, na društvenim mrežama podijelio je s pratiteljima scenu koja mu se dogodila prilikom kupovine u Zari, piše Index.hr.

-Naime sinoć sam u shoppingu, kao i uvijek, prošao prvo ženski odjel jer to radim redovno u svakom dućanu. Uzmem nekoliko stvari i krenem s njima na kat u muški i security me zaustavlja i bahato pita: ‘Kuda vi? S tim ne možete gore’ – opisao je Marco.

Dodao je da nakon što mu zaštitar nije, kako tvrdi, dozvolio da ode na muški odjel i tamo isproba ženske odjevne komade, odlučio je otići do ženskih kabina za presvlačenje. Kako je Marco naveo, tamo je htio isprobati stvari koje je odabrao, no ponovno ga je zaustavio zaštitar, kazavši mu da ni tu ne može isprobati odjeću, uputivši ga voditeljici trgovine, koja mu je dozvolila da odjeću ipak isproba u ženskoj kabini.

-Pitao sam ju gdje mogu probati, na što me ona u čudu i ispod oka pita: ‘Aha te ženske stvari? Vi to za sebe jel?’. Odbrusio sam i rekao: ‘Da, želim probati, a očito ne znam gdje.’ I na to je samo rekla: ‘Dobro idite ovdje u ženske svlačione’ – napisao je, zaključivši:

-Ovu moju neugodnu situaciju ne želim ni najgorem neprijatelju – napisao je, dodavši da ne vidi razlog zašto je društveno prihvatljivo da žene nose muške dukserice, košulje i druge odjevne predmete, a čim muškarac poželi učiniti isto, ali sa ženskom odjećom, onda doživljava neugodnost.

Najnovije po kategorijama

“Potencijal ovog područja je ogroman, unutrašnjost Hrvatske krije brojna bogatstva i zanimljivosti koje tek treba otkriti, a ja želim biti dio toga”

ŠTO NAM SE TO KRIJE ‘POD KUĆNIM PRAGOM’? DONOSIMO INTERVJU S BRITANSKIM ARHEOLOGOM SVJETSKOGA GLASA, MARKOM B. ROBERTSOM, KOJI SUDJELUJE U MEĐUNARODNOM ARHEOLOŠKOM PROJEKTU NA PODRUČJU RADOBOJA

“Potencijal ovog područja je ogroman, unutrašnjost Hrvatske krije brojna bogatstva i zanimljivosti koje tek treba otkriti, a ja želim biti dio toga”

Objavljeno: 03.09.2022. Metropolitan

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter