DIRLJIVA GESTA

“Mladići, svaka vam čast“: Stariji čovjek zakasnio na autobus – pogledajte što su tada napravila dvojica vozača

Objavljeno: 11.09.2022. Metropolitan

Jedna je putnica na Facebook stranici “Zakaj volim Zagreb“ prepričala situaciju u ZET-ovom autobusu kojoj je svjedočila, a koja vraća vjeru u dobrotu ljudi. Naime, vozač autobusa povezao je starijeg gospodina koji je zakasnio na autobus koji bi ga odveo do željenog odredišta te nazvao svog kolegu iz autobusa na koji je gospodin zakasnio i zamolio ga da pričeka gospodina na sljedećoj stanici do koje će ga on dovesti.

-Ovo je i za objavu i za pohvalu… Terminal Črnomerec 15.45. Autobusna linija 119. Vozač pali autobus. Vrijeme je polaska. Otvara već zatvorena vrata srednje vječnom gospodinu koji pita za polazak busa linije 120. Linije 119 i 120 stoje na istom peronu – započela je žena svoju objavu, pa nastavila:

“Bus 120 Vam je upravo otišao” govori vozač i pita “A kuda idete? “. Na Jankomir-odgovara čovjek. I dodaje” ma nema veze, čekat ću drugi bus u Podsusedu”. Inače, iz Podsuseda vozi linija 116 Podsused Ljubljanica. Danas je subota… Polasci su rjeđi – opisala je situaciju.

Napisala je da je vozač nazvao svog kolegu iz busa 120 i zamolio ga da na slijedećoj stanici pričeka “njegovog” putnika, što je kolega i učinio.

-Inače, vozače Zet-a najčešće zasipaju drvljem i kamenjem. Zatvaraju nam vrata ispred nosa, špricaju nas u blizini mlaka, voze nas ko krumpire, po zimi nas hlade, a po ljeti voze u kipućim busevima…. I još mnogo toga… Ovo je jedan sjajan primjer kako ima i dobrih Zet-ovaca. Prije svega dobrih ljudi. Mladih ljudi. Mladići, svaka vam čast. Ostanite takvi čim duže. Na mladima svijet ostaje – napisala je.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba