TikTok nagradni natječaj HOK-a

#MAJSTORSVOJESTRUKE: Srednjoškolci obrtničkih zanimanja, pošaljite svoje video uratke do 11. svibnja i osvojite vrijedne nagrade

Objavljeno: 20.04.2022. Metropolitan

Hrvatska obrtnička komora za učenike obrtničkih zanimanja automehaničar, stolar, vodoinstalater, s ciljem poticanja učenika završnih razreda osnovnih škola na nastavak školovanja kroz strukovna zanimanja, pokreće TikTok nagradni natječaj – #majstorsvojestruke.

Na tržištu rada velika je potražnja za kvalitetnim majstorima, stoga ova vrlo tražena zanimanja osiguravaju dobru i sigurnu zaradu, no mladi se teško odlučuju na upis u strukovne škole. Kako bi ih potaknuli na upis, Komora je uputila poziv srednjoškolcima u obrtničkim zanimanjima da snime videozapis kojim će prikazati zanimanja za koja se školuju, objave ga na svom TikTok profilu te na taj način prikazujući vještine koje su usavršili, učenicima završnih razreda osnovnih škola pokušaju približiti svoje zanimanje.

Učenici koji za svoje video uratke osvoje najveći broj lajkova osvojit će vrijedne nagrade, a svoje uratke mogu slati do srijede, 11. svibnja.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba