RAIFFEISEN BANKA POSLALA VAŽNO UPOZORENJE KLIJENTIMA:

Kruže poruke koje šire dezinformacije o stabilnosti i poslovanju banke – evo što učiniti ako ih dobijete

Objavljeno: 07.03.2022. Metropolitan

Raiffeisen banka u nedjelju je priopćenjem upozorila na pojavu lažnih SMS i drugih poruka kojima se pokušava diskreditirati poslovanje i stabilnost banke, a o istom su u subotu obavijestili i MUP koji je pokrenuo istragu, piše Poslovni.hr.

– Poruke nama nepoznatih autora su neistinite i lažne. Jučer smo navedene poruke prijavili Ministarstvu unutarnjih poslova koje je pokrenulo daljnju istragu – stoji u priopćenju banke uz poziv građanima da, dobiju li poruke u kojima se šire dezinformacije, iste proslijede na [email protected] kako bi ih banka mogla poslati u MUP. 

Iz banke poručuju da im je poslovanje stabilno te da su svi proizvodi i usluge dostupni. 

– Novac klijenata je u potpunosti siguran, a gotovina je uvijek dostupna u iznosima koji klijenti zatraže – napisali su. 

Također, navode da ne posluju na tržištima pogođenim ratom koji se vodi na istoku Europe te da ne postoji nikakva izloženost prema navedenim tržištima. Isto tako, kažu da se 97 posto poslovanja banke odvija se unutar Hrvatske i Europske unije te da banka ima “visoku razinu kapitala, kao i iznimno visoku razinu likvidnosti”. 

Klijenti banke također mogu, vezano za ovaj slučaj, nazvati i broj 072 62 62 62 ili se javiti banci preko njihovih službenih profila na društvenim mrežama.  

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba