"Bila je bakin Mercedes, a ona bi tako željela"

KAKVA GESTA, KAKVO SRCE: Daniel poklanja Škodu pokojne bake nekome kome stvarno treba

Objavljeno: 11.01.2022. Alen Brodar

Daniel Buneta iz Karlovca na Facebooku je objavio nešto na što su rijetki mogli ostati ravnodušni. On naime želi pokloniti potpuno ispravan automobil, Škodu Fabiu, registriranu još godinu dana, koja je bila u vlasništvu njegove pokojne bake, koja bi, kaže u objavi, upravo to željela.

Facebook Daniel Buneta

Objava se bespućima društvenih mreža proširila vrlo brzo. Evo što je napisao:

“P O K L A NJ A M…..

Škoda Fabia…2006 god./141900 km.. registrirana do 01/2023…garažiran autić…100% ispravan. Prvi vlasnik..klima..zimske gume(+ ljetni komplet)…Bez troškova prijepisa. Moja pokojna baka je vozila ovaj njen MERCEDES i bila bih sretna kada bi nekom pomogli na ovaj način..

Molim da mi se jave u inbox samo oni kojima stvarno treba auto (preprodavači, muljatori i ostali neka me zaobiđu u širokom krugu!!)..

Preferiram da to bude osoba ili obitelj s potresom pogođenih područja Sisačko – moslavačke županije ili bilo tko, tko mora svakodnevno doktoru ili skrb.. Tko vidi objavu ,a zna da netko potrebit nema interneta ili Facebook ,neka proba iskomunicirati …

Nadam se da ćemo ovu situaciju riješiti do kraja ovoga mjeseca i bit ću slobodan isto objaviti ..

Dobro se dobrim vraća😀..

NEMA PREDAJE.”

Cijelu objavu možete pogledati OVDJE.

Najnovije po kategorijama

“Potencijal ovog područja je ogroman, unutrašnjost Hrvatske krije brojna bogatstva i zanimljivosti koje tek treba otkriti, a ja želim biti dio toga”

ŠTO NAM SE TO KRIJE ‘POD KUĆNIM PRAGOM’? DONOSIMO INTERVJU S BRITANSKIM ARHEOLOGOM SVJETSKOGA GLASA, MARKOM B. ROBERTSOM, KOJI SUDJELUJE U MEĐUNARODNOM ARHEOLOŠKOM PROJEKTU NA PODRUČJU RADOBOJA

“Potencijal ovog područja je ogroman, unutrašnjost Hrvatske krije brojna bogatstva i zanimljivosti koje tek treba otkriti, a ja želim biti dio toga”

Objavljeno: 03.09.2022. Metropolitan

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter