'SEZONA SREĆE' NJOJ JE VEĆ KRENULA: PRIMALJA IZ OKOLICE ZAGREBA PREUZELA KLJUČEVE APARTMANA U POREČU

“Još ne vjerujem – došla sam iz noćne i isključila mobitel, a kad sam ga uključila, imala sam neodgovorene pozive iz Lutrije – mislila sam da je spačka”

Objavljeno: 16.09.2022. Metropolitan

Odlično raspoložena Antonija Fabekovec u nagradnoj igri Hrvatske lutrije “Sezona sreće kreće” osvojila je apartman u Poreču i preuzela ključeve.
Antonija je mlada primalja, zaposlena u jednoj od zagrebačkih bolnica, a toliko je puta drugima donijela sreću i lijepe vijesti, da su ključevi ovog apartmana zasluženo otišli u vrijedne ruke vesele Samoborčanke:

Ključna bila baka

– Ja još uvijek ne vjerujem. Mislim da će me shvatiti svi koji igraju – igraš, nadaš se, a kad osvojiš onda ne možeš vjerovati da si baš ti osvojio – rekla je nasmijana Antonija, otkrivši da se osim roditelja i sestre, dobitku najviše veseli baka koja je i sama, prije desetak godina, na Bingu osvojila automobil:
– Baka zapravo ima ključnu ulogu u ovoj nagradi jer dok smo zajedno obavljale kupovinu upravo me ona nagovorila da odigram Eurojackpot. Sjećam se bio je 30. kolovoza, utorak, a dan kasnije odnosno 31. poslala sam SMS kako bi se uključila u nagradnu igru – kaže Antonija, svjesna kako je nagradna igra završavala baš na zadnji dan kolovoza, a izvlačenje za glavnu nagradu je održano prvog rujna.
– Nakon što sam došla iz noćne smjene po prvi put sam isključila mobitel i otišla spavati, a kad sam se probudila vidjela sam da imam dva neodgovorena poziva na nepoznate brojeve. Baš iz Hrvatske Lutrije – govori kroz smijeh Antonija i dodaje da je za razgovor s gospođom iz Hrvatske Lutrije, koja ju je obavijestila da je osvojila apartman, mislila kako je u pitanju prijateljska spačka. No, nije bila.

Najvažnije zdravlje

– Ljudi….igrajte, nadajte se, vjerujte i imajte uvijek otvoreno srce jer će se sreća osmjehnuti kad -tad. No, ne zapostavljajte zdravlje jer ono je najvažnije da bi mogli uživati i u dobicima i u životu – rekla je na kraju Antonija Fabekovec.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba