U SHOW JE UŠAO SA 169 KILOGRAMA

IZGUBIO 78,3 KILOGRAMA: Josip Čapo pobjednik je šeste sezone ‘Života na vagi’

Objavljeno: 20.11.2022. Metropolitan

Josip Čapo (31) pobjednik je šeste sezone showa ‘Život na vagi’. Čapo je u show ušao sa 169 kilograma, smršavio je 78,3 kilograma, a natjecanje je završio s 93,7 kilograma i 150.000 kuna, piše Index.hr.

Ovogodišnji pobjednik dolazi iz malog sela Feričanci u Slavoniji, radi u tvrtki koja proizvodi cement te se bavi vinogradarstvom i ima OPG.

Kako je rekao, kilograme je počeo dobivati u ranim dvadesetima kada ga je zadesio niz nesreća. Prvo ga je pregazio traktor, a nedugo zatim je doživio još jednu prometnu nesreću u kojoj je ozlijedio rame. Nakon svega, Čapo je obolio i od leukemije. 

– Tu tešku bolest prebolio sam na neki svoj način – primio sam jedan ciklus kemoterapije, no nisam želio primiti drugi iako su mi liječnici rekli da ću umrijeti za pet dana ako ne nastavim liječenje. Nisam to poslušao, tražio sam da odem kući iz bolnice u strahu da neću vidjeti kćer ako ponovno primim to sve. Prihvatio sam se alternative i onda sam od straha počeo jesti i debljati se – čim bih osjetio neku malaksalost, jeo sam da stvorim neki imunitet – ispričao je Josip.

U show se odlučio prijaviti zbog obitelji koja mu je, kako je rekao, najveća podrška u svemu. 

– Najteže mi je bilo kad mi je kći jednom rekla: ‘Tata, trebao bi smršavjeti i onda bih i ja bila ponosnija na tebe’ – otkrio je pobjednik. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba