NALAZI SE U SAMOIZOLACIJI

‘Friški’ ministar Primorac ima koronu pa nije mogao doći na današnji sastanak

Objavljeno: 06.07.2022. Metropolitan

Nasljednik Zdravka Marića, ‘friški’ ministar financija Marko Primorac danas se na sastanak parlamentarne većine, ali i Predsjedništva HDZ-a javio putem video veze jer je u samoizolaciji budući da je pozitivan na koronu.

Kako neslužbeno pišu mnogi portali, premijer Vlade RH Andrej Plenković s Marićevim je odlaskom upoznat unatrag nekoliko tjedana pa je to bio period u kojem se tražila i pripremala njegova zamjena.

Marić će izjavu dati sutra nakon sjednice Vlade, a idući tjedan ide na ECOFIN, gdje će kao posljednji zadatak potpisati formalnu odluku o ulasku o eurozonu, nakon čega bi ga Vlada trebala razriješiti u četvrtak na sjednici Vlade, piše portal 24 sata. Istog bi dana novi ministar trebao proći proceduru saslušanja pred saborskim Odborom, a sljedeći dan, posljednji prije ljetne stanke, Sabor bi ga trebao i potvrditi.

Najnovije po kategorijama

“Potencijal ovog područja je ogroman, unutrašnjost Hrvatske krije brojna bogatstva i zanimljivosti koje tek treba otkriti, a ja želim biti dio toga”

ŠTO NAM SE TO KRIJE ‘POD KUĆNIM PRAGOM’? DONOSIMO INTERVJU S BRITANSKIM ARHEOLOGOM SVJETSKOGA GLASA, MARKOM B. ROBERTSOM, KOJI SUDJELUJE U MEĐUNARODNOM ARHEOLOŠKOM PROJEKTU NA PODRUČJU RADOBOJA

“Potencijal ovog područja je ogroman, unutrašnjost Hrvatske krije brojna bogatstva i zanimljivosti koje tek treba otkriti, a ja želim biti dio toga”

Objavljeno: 03.09.2022. Metropolitan

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter