Raspisan je natječaj za 10. Međunarodni književni susret Recital “Srce Isusa i Marije“

Autori mogu prijaviti najviše tri dosad neobjavljena rada kršćanske tematike, do 1. lipnja

Objavljeno: 04.04.2021. Metropolitan

Župa sv. Jurja mučenika iz Gornje Stubice i Gornjostubička udruga “Lipin cviet” raspisale su natječaj za 10. Međunarodni književni susret Recital “Srce Isusa i Marije“.
Na natječaj se autori mogu prijaviti s najviše tri dosad neobjavljena rada, odnosno, pjesme i promišljanja kršćanske tematike – Bog, molitva, Crkva i vjera, pisana na štokavskom i/ili kajkavskom narječju.
Radovi moraju biti pisani na računalu – isključivo u programu “Microsoft Word“, a oni koji će biti pisani u PDF formatu i slikama neće se uvažiti.
Pjesme pisane u stihu mogu imati najviše 27 redaka, uključujući i naslov, a pjesme pisane u prozi te promišljanja mogu imati najviše do 300 riječi.
Radovi se dostavljaju na e-mail adresu: [email protected] uz obvezno navođenje imena i prezimena autora, adrese, broja telefona te adrese elektroničke pošte. Krajnji rok za slanje radova je 1. lipnja.
Zaprimljeni radovi se ne vraćaju i ne nagrađuju, već se odabiru za objavu u Zborniku i javno čitanje, a odabiru ih tri člana izbornog povjerenstva.
Rezultati natječaja bit će objavljeni krajem lipnja na službenoj Facebook stranici “Gornjostubička udruga Lipin cviet“ te će biti poslani svim autorima koji su sudjelovali na natječaju putem elektroničke pošte.
Završna večer recitala održat će se kod kapele sv. Vinka u Modrovcu u Gornjoj Stubici, u nedjelju, 8. kolovoza.
Dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona 092/20 50 998. (vc)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba