POČELE GUŽVE NA AUTOCESTAMA: Kontinentalci krenuli prema Jadranu

HAK: Moguće su povremene kolone i zastoji

Objavljeno: 03.07.2021. Metropolitan

Hrvatski autoklub izvijestio je jutros da je pojačan promet na cestama u smjeru mora, osobito na autocestama – A1 Zagreb-Split-Ploče, A2 Zagreb-Macelj, A6 Rijeka-Zagreb, A7 Rupa-Rijeka te Istarskom ipsilonu, piše Index.hr.

U blizinama odmorišta, na naplatnim postajama i na pojedinim graničnim prijelazima sa Slovenijom i Mađarskom gdje je pojačan ulazak osobnih vozila te graničnim prijelazima s Bosnom i Hercegovinom i Srbijom gdje je pojačan izlazak, moguće su povremene kolone i zastoji.

-Zbog upozorenja od toplinskog vala, savjetujemo svima koji putuju na dužim relacijama da to čine rano ujutro ili kasnije navečer, a izbjegavaju vožnju i putovanje tijekom dana kada temperature dosežu svoj maksimum. Tijekom puta treba se češće zaustaviti i rashladiti te piti dovoljno tekućine i umjereno koristiti rashladni uređaj u vozilu. Nikada ne ostavljajte djecu ili životinje u parkiranom vozilu. Ako se tijekom vožnje osjećate loše odmah se zaustavite i potražite liječničku pomoć – poručili su iz HAK-a.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba