VATROGASCIMA IZ KONJŠČINE DOZLOGRDILO

GALERIJA: “Uz sve moguće molbe, ovo može učiniti samo bolesna osoba koja ne da mira vatrogascima ni na uskršnje blagdane!”

Objavljeno: 14.04.2020. Ante Ferara

Vatrogascima DVD-a Konjščina nakon dvije intervencije na Uskrsni ponedjeljak je dozlogrdilo, pa su se javno, na svojoj Facebook stranici, obrušili na neodgovorne građane koje se oglušuju na upozorenja koja ovih dana stižu sa svih strana.

13 vatrogasaca

No, krenimo ispočetka. DVD Konjščina najprije je iz VOC-a putem poruka i sirene u 18.54 sati dobio dojavu o požaru trave i niskog raslinja u Sušobregu. Na intervenciju je izašlo 13 vatrogasaca s navalnim vozilom i kombijem. Kako pišu vatrogasci, opožareno je veliko područje koje su sanirali do kraja, ali njihovom poslu tu, nažalost, nije bio kraj jer su uočili i drugi požar u blizini. Oko 20 sati tako su krenuli na gašenje drugog, mnogo većeg požara šume. – Teren je bio užasno nepristupačan, srušeno drveće, grmlje, trnje i panjevi, a u blizini je bila i borova šuma i kuća. Utrošena je velika količina vode i to sve naprtnjačama – otkrivaju vatrogasci.  

Jak vjetar

U pomoć im je pristigao i DVD Gornja Konjščina koji im je pomogao u sanaciji požarišta. Intervencija je završila u 22.45 sati. – Uz sve moguće molbe, upozorenja, zahtjeve i još po jakom vjetru, ovo može učiniti samo bolesna osoba koja ne da mira vatrogascima ni na uskršnje blagdane! – zaključili su razočarani vatrogasci DVD-a Konjščina. (jj)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba