VIDEO: BRAČNI PAR VUKES NAKON POTRESA ŽIVI U KONTEJNERU

“Došlo mi je u srce i u glavu da je Božja milost što smo ostali živi i zdravi i da je ovo naš novi početak”

Objavljeno: 23.04.2020. Ante Ferara

Marijabistrički glazbenik Marko Vukes i njegova supruga, glumica Nevena, u potresu koji je 22. ožujka pogodio Grad Zagreb i dio Krapinsko – zagorske županije, ostali su bez svog doma koji je pretrpio znatna oštećenja. Stoga su, baš kao i ostale obitelji koje su se našle u sličnoj situaciji, primorani živjeti u jednom od kontejnera koje je osigurala Općina Marija Bistrica.

No, ovom umjetničkom bračnom paru novonastala situacija bila je inspiracija za pokretanje YouTube kanala “Naš novi početak”, u kojem će, epizodu po epizodu, prikazivati kako izgleda njihov život nakon što ih je zadesila nesreća, ali i pokušati prikazati kako korak po korak urediti kontejner da izgleda poput prave obiteljske kuće.

– Kad sam ostao bez svog doma, odnosno, doma Nevene i mene, osjećao sam se nemoćnim, i shvatio da nismo sami na ovom svijetu. Ali mi je isto tako došlo u srce i u glavu da je Božja milost što smo ostali živi i zdravi i da je ovo naš novi početak – pojasnio je Marko u prvoj epizodi, a već u drugoj su se on i njegova supruga bacili na posao, izradili klupu, stol i stolce za kutak gdje će ispijati svoju prvu jutarnju kavu.

Kako je to izgledalo, pogledajte u videu. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba