MATIJA POSAVEC NA LISTI RESTART KOALICIJE U 3. IZBORNOJ JEDINICI

“Dat ću sve od sebe da se naš kraj i naše vrijednosti jače čuju u Hrvatskoj”

Objavljeno: 13.06.2020. Ante Ferara

Predsjednik SDP-a i lider RESTART koalicije Davor Bernardić i međimurski župan Matija Posavec u Međimurju su dogovorili suradnju na predstojećim parlamentarnim izborima u 3. izbornoj jedinici.

– Na predstojeće parlamentarne izbore izaći ću kao nezavisni kandidat na listi RESTART koalicije koja će uskoro preuzeti odgovornost za vođenje zemlje u teškim okolnostima. Većina stranaka koje čine ovu koaliciju pružile su mi podršku u Županijskoj skupštini – rekao je Posavec te istaknuo kako je Međimurska županija jedna od uspješnijih u Hrvatskoj.

Istaknuo je kako Međimurje od početka lipnja bilježi pad nezaposlenosti, ima veći izvoz nego uvoz i najučinkovitiji javni sektor.

– Takvu Hrvatsku želim, Hrvatsku koja krupnim korakom grabi naprijed, koja stvara nove vrijednosti, koja zapošljava svoje ljude koji imaju pravednu plaću za svoj rad – rekao je Posavec te dodao kako je njega kao župana i RESTART koaliciju spojila kultura rada i odgovornosti prožeta duhom solidarnosti.

– Naša kampanja će biti proaktivna kampanja. Dat ću sve od sebe da se naš kraj i naše vrijednosti jače čuju u Hrvatskoj – zaključio je Posavec.

Predsjednik SDP-a i lider RESTART koalicije Davor Bernardić istaknuo je kako je priključenjem župana Matije Posavca koalicija još jedan korak bliže pobjedi.

– Međimurje, Zagorje i Istru povezuje dobra investicijska klima, velika iskorištenost europskih fondova, kontinentalni turizam i industrija. Naš zadatak je da Hrvatska u konačnici razvije sve industrijske kapacitete kako bi u budućnosti bila razvijena kao mnogi drugi dijelovi Europske unije – rekao je Bernardić i dodao kako Hrvatska treba biti predvodnik regije.

Bernardić je rekao da bi Hrvatska bila razvijenija od Slovenije da su svi krajevi zemlje razvijeni kao Međimurje, Zagorje, Istra ili Primorsko-goranska županija.

– Na nama je da ove uspješne modele implementiramo u cijeloj Hrvatskoj i da omogućimo ljudima da dostojanstveno žive od svog rada. Izbor je zato vrlo jasan – ili RESTART ili HDZ, ili RESTART ili korupcija, ili RESTART ili po starom. Pozivam građane da izađu na izbore jer Hrvatska zaslužuje budućnost. Izađi i promijeni! – zaključio je Bernardić.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba