KAZNENO PRIJAVLJEN

ZAGREB: Na Peščenici uhićen diler s više od pola kilograma amfetamina

Objavljeno: 12.02.2020. Metropolitan

Osumnjičeni je, radi daljnje preprodaje, nabavljao veće količine amfetamina, koji je potom prevozio i skrivao u osobnom automobilu, nakon čega je drogu vagao, miješao s punilima i prepakiravao u kući na području Peščenice. Potom je, sumnja se, tako pripremljenu drogu preprodavao na ilegalnom tržištu, priopćila je PU zagrebačka.

Naime, u ponedjeljak oko 11 sati u ugostiteljskom objektu na području Peščenice prilikom kontrole, osumnjičeni je policijskim službenicima dragovoljno izručio 5 grama amfetamina i 21 gram praškaste materije nepoznatog kemijskog sastava (punila) pakiranog u dvije kutijice.

Policija je pretražila njegov osobni automobil i pronašla ukupno 517 grama amfetamina, a pretragom njegove kuće na Peščenici, pronađeno je 94 grama amfetamina, ukupno 11.441 grama praškaste materije nepoznatog kemijskog sastava (punila) koje su pakirane u 17 vrećica i plastičnih posuda, 30 komada originalno zapakiranih medicinskih boca otopine (punilo) te 13 digitalnih vaga za precizno mjerenje mase. Oduzet mu je i novac za koji se sumnja da je pribavljen preprodajom droge.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku te je kazneno prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba