Ukop nesretnih muškaraca bit će 15. travnja u 14 sati na groblju Varaždinske Toplice

VARAŽDINSKE TOPLICE: Proglašen Dan žalosti zbog dvojice poginulih bratića

Objavljeno: 12.04.2024. Metropolitan

Zbog dvojice muškaraca koji su jučer u mjestu Tuhovec poginuli kada su quadom sletjeli u rijeku Bednju, Grad Varaždinske Toplice proglasio je ponedjeljak, 15. travnja Danom žalosti, prenosi Hina.

Riječ je o muškarcima od 33 i 39 godina, bratićima Alenu i Goranu Mikulčiću koji su se vozili šetnicom uz rijeku Bednju u smjeru Retkovca, a zbog neprilagođene brzine osobinama i stanju zemljanog puta, quadom su sletjeli u korito rijeke te poginuli.

– Dan žalosti obilježava se obveznim isticanjem zastave Republike Hrvatske na pola koplja na zgradi Grada Varaždinskih Toplica i na drugim javnim zgradama na području Grada Varaždinskih Toplica. Pozivaju se sve fizičke i pravne osobe koje obavljaju ugostiteljsku djelatnost te organizatori javnih programa i sadržaja da svoje poslovanje obavljaju primjereno Danu žalosti – priopćili su iz Grada Varaždinskih Toplica.

Ukop dvojice nesretnih muškaraca bit će 15. travnja u 14 sati na groblju Varaždinske Toplice, dok će se misa zadušnica služiti nakon ukopa, u topličkoj crkvi svetog Martina. Iz Gradske uprave Varaždinskih Toplica poručili su da suosjećaju s obiteljima tragično stradalih mladih sugrađana.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba