IMA TEŠKE OZLJEDE GLAVE

U Slavonskom Brodu napadnut mladić odjeven u Djeda Mraza. Napao ga je vojnik? Oglasili se iz MORH-a

Objavljeno: 25.12.2022. Metropolitan

U Slavonskom Brodu je jučer pretučen muškarac odjeven u Djeda Mraza, a policija je utvrdila identitet četiri sudionika tučnjave među kojima je, neslužbeno se doznaje, i pripadnik HV-a, piše Index.hr

Naime, društvenim se mrežama jučer proširila snimka tučnjave u kojoj nasred ceste leži mladić obučen u Djeda Mraza. Kada se mladić pokušao pridići, a kada se mladić pokušao dići, prišao mu je drugi mladić i udario ga nogom u glavu nakon čega je ovaj bez svijesti pao na asfalt.

Iz Ministarstva obrane su najoštrije osudili incident.

– Ministarstvo obrane najoštrije osuđuje svaku vrstu nasilnog ponašanja i izražava žaljenje zbog incidenta koji se dogodio u Slavonskom Brodu. Ministarstvo obrane od načelnika Glavnog stožera Oružanih snaga Republike Hrvatske i Vojne policije očekuje poduzimanje svih zakonom propisanih mjera i radnji kako bi se rasvijetlile okolnosti ovog nemilog događaja te pokretanje stegovnog postupka ako se dokaže odgovornost pripadnika Oružanih snaga RH – odgovorili su iz MORH-a za Index.hr.

Tučnjava se dogodila jučer nešto iza 15 sati na Šetalištu braće Radić, a u tijeku je istraga slavonsko-brodske policije. 

Iz policije su potvrdili da je uhićeno više osoba, a lokalni su mediji prenijeli da je napadnuti mladić zbrinut u Općoj bolnici Dr. Josip Benčević s težim ozljedama glave.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba