Oni su odvezeni u bolnicu, a ona je uhićena

STRAŠNO! Žena u prenoćištu za beskućnike u Varaždinu nožem izbola troje ljudi

Objavljeno: 19.12.2023. Metropolitan

Danas oko 10:10 sati u prenoćištu za beskućnike u Varaždinu, u prostoru kuhinje, žena (37) nožem je ozlijedila tri osobe starosti 31, 42 i 52 godine, nanijevši im ubodne rane. Kako doznaju 24sata, žena je ubola 31-godišnju socijalnu radnicu u rame, a potom štićenike 42-godišnjaka i 52-godišnjaka, jednog u vrat, a drugog u trbuh.

Ozlijeđenima je liječnička pomoć pružena u varaždinskoj bolnici, a osumnjičena je privedena u prostorije policije te je u tijeku kriminalističko istraživanje i očevid na mjestu zločina. Ravnatelj bolnice Damir Poljak izvijestio je kako je djelatnica prenoćišta zadobila površinsku ranu, dok je dvoje korisnika operirano, a radi se o ubodu u vrat te ubodu u trbuh. Ravnatelj Poljak dodao je kako je sve troje pacijenata izvan životne opasnosti.

Nikola Dugandžić, predsjednik Udruge Novi put koja upravlja prenoćištem, kaže kako ništa na to nije upućivalo.

– Žena je kod nas mjesec i pol dana. Svi zajedno prijepodne su izrađivali božićne ukrase i kitili bor. Učinila je to ničim izazvana, izvan sebe smo. Trebali smo imati ručak s gradonačelnikom Varaždina Nevenom Bosiljem, svi zajedno štićenici i mi članovi Udruge. Jednostavno ništa nije upućivalo na to da će se dogoditi – rekao je Dugandžić u razgovoru za 24sata.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba