POLICIJA: U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi, molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192

SADA JE I SLUŽBENO: MUP raspisao tjeralicu za Zoranom Mamićem

Objavljeno: 12.05.2021. Alen Brodar

Zoran Mamić se do utorka u ponoć nije javio na služenje zatvorske kazne u Remetincu, pa je policija za njim raspisala tjeralicu.

Na stranicama policije piše sljedeće:

Počinjena kaznena djela:

Zlouporaba položaja i ovlasti, Davanje mita, Zlouporaba povjerenja u gospodarskom poslovanju

Nalog za tjeralicu izdao: Županijski sud u Zagrebu.

– U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: policija@mup.hr – poziva policija.

Podsjetimo, Zoran Mamić ranije je kazao da poput brata Zdravka i on želi zatvorsku kaznu odslužiti u BiH, kamo je stariji Mamić pobjegao još uoči izricanja prve nepravomoćne presude na osječkom Županijskom sudu.

Vrhovni sud je sredinom ožujka Zdravku Mamiću pravomoćno potvrdio kaznu od šest i pol godina, dok je njegovom bratu Zoranu Mamiću smanjio kaznu na četiri godine i osam mjeseci. 

Najnovije po kategorijama

“Dan ili dva izbjegavajte lokaciju gdje se nalazi gnijezdo, dok ptić ne odleti. U situaciji kada je pronađen ispali ptić, nemojte se približavati lokaciji, već je prijavite”

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter