PRONAĐEN ŽIV

Nestali TV kuhar Dejan Markus zbog droge završio u slovenskom zatvoru

Objavljeno: 13.02.2020. Metropolitan

Kuhar Dejan Markus, o čijem su se nestanku jučer raspisali hrvatski i regionalni mediji, nalazi se u pritvoru u slovenskom zatvoru jer je, navodno, u svom automobilu prevozio boce amfetamina, piše Jutarnji list.

Podsjetimo, Beograđanin Markus koji godinama živi u Zagrebu, nestao je prošli petak, 7. veljače i od tada mu se gubi svaki trag, a tražila ga je njegova sestra Jelena koja je nestanak prijavila policiji.

Ispostavilo se da je Dejan živ, a trenutačno se nalazi u slovenskom zatvoru zbog toga što su mu, navodi se, u automobilu pronašli tri litre amfetamina u bocama. Policija ga je privela te mu je, kao stranom državljaninu, određen pritvor.

– Uhićen s drogom? Ne mogu vjerovati da bi moj brat bio tolika budaletina. Pa on niti ne puši. Ako je pritvoren, zar nema pravo na poziv? Ako je doista pritvoren, ne mogu vjerovati da bi bio toliko bezosjećajan da obitelj ne obavijesti. Ne znam što više misliti, jer od petka, otkad je nestao, život nam se pretvorio u rasulo – rekla je Markusova sestra Jelena za Jutarnji.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba