MAJKA TROJE DJECE S JARUNA

“Molim za pomoć, iz ulazu u zgradu ukrali su mi nova dječja kolica”

Objavljeno: 04.08.2020. Ante Ferara

“Dragi prijatelji, molim za sheranje moje objave, iako znam da su mi jako male šanse. Ukradena su mi kolica marke Jane Kawai crvene boje na Jarunu”, napisala je na društvenim mrežama Petra Končarević iz Zagreba.

Kako nam je objasnila kolica su joj ukradena u nedjelju između 12 i 16 sati iz ulaza u zgradu. Tamo ih je obično ostavljala kako bi djecu od dvije i pol i četiri godine te bebicu od tri mjeseca odvela u stan na prvom katu bez lifta te ih kasnije spremila u automobil.

– Budući da zbog male djece nisam u mogućnosti ostavljati kolica u autu uvijek jer su glomazna i teško se sklapaju s jednom rukom držeći gotovo novorođenče u drugoj, prisiljena sam kada mi je muž na poslu ostavljati u ulazu od zgrade kolica, u prizemlju – objasnila nam je Petra.

Kaže kako je vrata ulaza u zgradu netko od susjeda ostavio otvorena kako bi se stubište “proluftalo” i pritom su kolica nestala. Kolica su stara četiri mjeseca, a cijena im je bila 6100 kuna.

Za njih ima račun i kaže kako imaju jedinstven broj šasije. Zaključuje kako je sve prijavljeno policiji. Već su joj se javili i neki građani koji joj nude pomoć i svoja dječja kolica.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba