Tučnjava ispred KBC-a Zagreb

Dvojica mladića (24 i 25) zadobila teške tjelesne ozljede, a 23- godišnjakinja koju su napali u autu lakše ozlijeđena

Objavljeno: 24.10.2021. Metropolitan

Ispred Objedinjenog hitnog bolničkog prijema Kliničkog bolničkog centra Zagreb, u noći sa subote na nedjelju, oko tri sata, dogodila se tučnjava u kojoj su sudjelovale dvije skupine mladih koji su se navodno prethodno potukli i u Lučkom, piše Jutarnji list.

U tučnjavi dvojica mladića zadobila su ozljede zbog kojih su hospitalizirani – jedan na traumatologiji, a drugi na maksilofacijalnoj kirurgiji.

-Jedan pacijent ima teške ozljede čeljusti, a drugom je stradao torakalni kralježak. Obojica su van životne opasnosti, ali ostaju na liječenju – rekao je za Jutarnji list, ravnatelj KBC-a Zagreb, Ante Ćorušić potvrdivši da je policija izuzela sve video snimke kako bi se pronašli počinitelji.

Naime, navodno je sve započelo na Lučkom, gdje se sukobilo nekoliko osoba. Nakon čega su prijatelji dovezli na Rebro muškarca koji je teško stradao, no za njima su krenuli i oni s kojima su se sukobili. Ozlijeđenog prijatelja ostavili su u OHBP Rebra, a zatim izašli van iz bolnice gdje su ih dočekali oni s kojima su se sukobili, pri čemu je i drugi muškarac zadobio teške ozljede. Tada su ušli u  prostor OHBP- a gdje se nalazio ozlijeđeni muškarac kojeg su ponovno napali.

Prema navodima Jutarnjeg lista, intervenirali su zaštitari koji su pozvali policiju, no nitko drugi od pacijenata i osoblja nije napadnut.

-Iz zasad neutvrđenog razloga, četvorica nepoznatih počinitelja fizički su napala dvojicu muškaraca u dobi od 24 i 25 godina, nakon čega su oštetili inventar na ulazu u prostoriju hitnog prijema. Potom su došli do osobnog vozila marke Audi A4, u kojem se nalazila 23-godišnjakinja te su i nju fizički napali i oštetili vozilo. Dvojica muškaraca (24, 25) teško su ozlijeđena, dok je 23-godišnjakinja lakše ozlijeđena. Kriminalističko istraživanje je u tijeku – izvijestili su iz PU zagrebačke.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba