Bježao policiji po Zagrebu

Na automobilu je ugasio svjetla kako ga ne bi vidjeli u mraku, jurio kroz crveno, vozio slalome – dobio je kaznu od 118.000 kuna

Objavljeno: 01.03.2021. Ante Ferara

Mladić (22) je u subotu oko 23 sata upravljao Renaultom bjelovarskih registracija Vrapčanskom ulicom u Zagrebu. Na raskrižju s Ulicom Potok pokušali su ga zaustavili policajci, ali se on dao u bijeg.

Policajci su krenuli za njim, a on je nastavio bježati Ulicom Jačkovina, Žagarovom, Ulicom Marije Terezije, Bolničkom cestom te drugim ulicama sve do Kolodvorske pri tom kršeći prometne propise. Tijekom vožnje je u više je navrata prošao kroz crveno, vozio slalom između automobila, koristio mobitel, te je kako bi bio manje uočljiv, na vozilu ugasio svjetla.

Nakon što je došao do Kolodvorske ulice zaustavio je vozilo te pobjegao pješke. Međutim, ubrzo je pronađen. Policija je utvrdila da je vozilom upravljao bez položenog vozačkog ispita. Alkotestiranjem mu je utvrđena koncentracija od 0,40 promila alkohola u organizmu. Testiranje na droge je odbio. Vozač je uhićen. Odvezli su ga na prekršajni sud koji ga je kaznio iznosom od 118.000 kuna.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba