KRALE NOVAC, ŠMINKU I OBUĆU: Dolijale dvije tinejdžerke koje su 'operirale' po Jastrebarskom

BAŠ SU BILE UPORNE: U prvu kuću pokušale ući kroz prozor pa kroz vrata, pa kroz kuhinjski prozor, da bi na kraju razbile staklo, kod druge kuće pokušale isto, ali nisu uspjele

Objavljeno: 05.04.2021. Metropolitan

U Policijskoj upravi zagrebačkoj dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakinjom i jednom maloljetnicom za koje postoji sumnja da su 3. travnja u prijepodnevnim satima uz prethodni dogovor došle do kuće u Koldovorskoj ulici u Jastrebarskom gdje su prvo pokušale u nju provaliti kroz prozor. Kako u tome nisu uspjele, drugi pokušaj su imale kroz ulazna vrata, no ni to im nije pošlo za rukom. Zatim su pokušale ući kroz prozor kuhinje u čemu su i uspjele nakon što su razbile staklo.

Iz kuće su otuđile novčanik, šminku i tenisice.

Istog tog dana, ponovno uz prethodni dogovor, došle su do kuće u Ulici Petra Svačića u Jastrebarskom gdje su pokušavale provaliti kroz ulazna vrata, prozore te ulazna vrata garaže, no u toj namjeri nisu uspjele – udaljile su se s mjesta događaja bez otuđivanja.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, policijski službenici će nadležnom državnom odvjetništvu podnijeti posebno izvješće.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba