Audijem letjela preko parkiranih vozila: Umjesto kočnice stisnula je gas?

Objavljeno: 27.06.2020. Ante Ferara

Vozačica Audija Q5 zagrebačkih registracija je u petak oko 10.30 sati u zagrebačkoj Ulici Bartola Kašića prešla je preko četiri vozila te se prevrnula na lijevi bok.

Očevici kažu da je automobil letio iznad parkiranih vozila. Da nije bilo žardinjera, Audi bi završio u pet shopu. Ženi su građani pomogli da izađe van kroz prtljažnik.

– Kad je izašla iz auta, bila je u totalnom šoku ali djelovala je prisebno. Govorila je da je dobro, da ne zna kako je do nesreće došlo. Ona tu u blizini ima ured i htjela se parkirati. Međutim, navodno je umjesto kočnice stisnula gas i popela se na bankinu te ju je bacilo na parkirane aute između parkinga i zgrade. Da nije bilo žardinjera, završila bi u pet shopu. Posjeli su ju na stolac do dolaska policije – ispričala je djelatnica Pet shopa za Jutarnji list.

Danas u Zagrebu..Jeli ovo žalosno… Njih deset snima, trče da snime.. Gospođa se nalazi u automobilu… Nitko joj ne pokušava pomoći, Gospođa je izišla iz vozila kad su intervenirali Vatrogasci Grada Zagreba…. Pitam vas jel ovo sramotno…Snimka je od nepoznatog autora… Kruži po internetu..

Objavljuje Vatrogasci – Oni su naši Heroji u Petak, 26. lipnja 2020.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba