WhatsApp je potvrdio, velik broj korisnika oštro reagirao:

Ako do 15. svibnja ne prihvatite nove uvjete, da sve informacije iz aplikacije budu dostupne i na Facebooku, s vremenom će vam biti onemogućeno chatanje i pozivi

Objavljeno: 09.05.2021. Alen Brodar

Iako je WhatsApp pomaknuo granicu za prihvaćanje novih uvjeta pomoću kojih će sve vaše informacije s WhatsAppa biti dostupne i na Facebookovim serverima, sada su se i službeno oglasili oko toga što će učiniti onima koji ne pristanu, piše Poslovni.hr.

Vaš račun tako i nakon isteka roka za prihvaćanje uvjeta (15. svibnja 2021.) neće biti izbrisan, no polako će vam se oduzimati određene mogućnosti, piše Bajtbox.

Kroz nekoliko tjedana nakon isteka roka, vaš račun će u slučaju neprihvaćanja biti “ograničen”. To znači da će vam biti onemogućeno chatanje s ljudima, no ako vama netko pošalje poruku ili vas zovne, moći ćete odgovoriti i javiti se na poziv.

Nakon “nekoliko tjedana” ovakvih ograničenja, prestat će vam pristizati sve obavijesti s WhatsAppa, čime aktivno nećete uopće moći chatati ili razgovarati s drugim korisnicima te će vam biti dostupna samo “Status” funkcija (WhatsAppov story). Nakon što su vijesti u Indiji prenijele ove novosti, i WhatsApp je potvrdio sve navedeno, na što je velik broj korisnika oštro reagirao.

Najnovije po kategorijama

“Dan ili dva izbjegavajte lokaciju gdje se nalazi gnijezdo, dok ptić ne odleti. U situaciji kada je pronađen ispali ptić, nemojte se približavati lokaciji, već je prijavite”

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter