U zagrebačku zračnu luku stiglo je oko 300 ljudi

VIDEO: ‘Vatreni’ sletjeli u Hrvatsku. Pogledajte kako je bilo na dočeku

Objavljeno: 26.06.2024. Metropolitan

Hrvatska reprezentacija završila je Europsko prvenstvo u Njemačkoj nakon tri utakmice grupne faze kao trećeplasirana u skupini B. S dva osvojena boda iz utakmica protiv Španjolske (0:3), Albanije (2:2) i Italije (1:1) nije uspjela ući u krug četiri najbolje trećeplasirane reprezentacije i nastaviti turnir.

Izbornik Zlatko Dalić i igrači vratili su se u Hrvatsku. Njihov dolazak u zagrebačku zračnu luku očekivao se oko 11:10. Javljeno je bilo da će kasniti te da njihov dolazak treba očekivati u 13:05. Na kraju su sletjeli oko 13:10, a dočekalo ih je 300-tinjak ljudi. Među prvima su iz aviona izašli Borna Sosa i Bruno Petković. Zaputili su se među navijače kojima su dijelili autograme. Sosa je kratko stao i pred novinare.

Snimku dočeka pogledajte OVDJE.

– I dalje smo tužni što je završilo ovako kako je završilo. Smatramo da je moglo biti i u drugom smjeru s obzirom na to što smo pokazali protiv Italije. To je nogomet, kao što je izbornik rekao, treba biti dostojanstven u porazima. Ne mogu opisati koliko je lijepo bilo slušati himnu gdje je 80 posto stadiona hrvatski navijači. Upravo zato mi je bilo žao što nismo išli dalje – rekao je Sosa.

Najveći pljesak i ovacije dobio je kapetan Luka Modrić. “Luka, Luka, Luka…”, odjekivalo je zračnom lukom čim se pojavio pred navijačima. Zaputio se prema njima, podijelio nekoliko autograma i strpljivo se fotografirao s njima. Glasan pljesak koju sekundu kasnije dobili su i Joško Gvardiol te izbornik Zlatko Dalić. Igrači su krenuli prema autobusu reprezentacije i ubrzo napustili zračnu luku.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba