Informaciju potvrdili iz Kluba koji "srcem stoji uz svog trenera"

Treneru “NK Varaždin” Mariju Kovačeviću dijagnosticiran rak

Objavljeno: 10.11.2023. Metropolitan

Trener “NK Varaždin” Mario Kovačević ima karcinom na plućnom krilu. Informaciju su priopćili iz kluba u kojem, kako ističu, srcem stoje uz njega te kažu kako će mu dati maksimalnu podršku tijekom liječenja, uz želju za brzim i potpunim oporavkom. Također, napominju kako ga bolest neće spriječiti da i dalje vodi momčad.

– Treneru Mariju Kovačeviću dijagnosticiran je karcinom na predjelu plućnog krila te je dogovoreno daljnje liječničko postupanje. Bolest ne sprječava trenera u svakodnevnom vođenju momčadi te će nastaviti voditi prvu momčad u nastavku sezone – objavio je “NK Varaždin” te su se nadovezali:

– Ako se tijekom liječenja ukaže potreba za bolničkim liječenjem, klub će pronaći i predstaviti odgovarajuće rješenja za vrijeme eventualnog izbivanja trenera Kovačevića – izjasnili su se iz “NK Varaždin”.

”NK Varaždin” čvrsto stoji uz svog trenera te mole medije da poštuju njegovu privatnost tijekom liječenje.

– Klub na čelu s upravom, svim članovima stručnog stožera te nogometašima Varaždina srcem stoji uz svog trenera kojem ćemo dati maksimalnu podršku tijekom liječenja, uz želju za brzim i potpunim oporavkom – poručuju iz kluba i dodaju:

– Nogometni klub Varaždin ovim putem moli medije i zainteresiranu javnost da poštuju trenerovu privatnost tijekom rješavanja ovog zdravstvenog izazova – stoji u priopćenju hrvatskog prvoligaša.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba