KUTIJA ŠIBICA DONOSI NOVA MALONOGOMETNA UZBUĐENJA

Sve je spremno za veliku završnicu!

Objavljeno: 24.12.2021. Metropolitan

Samo nas dva dana dijeli od početka velike završnice malonogometnog turnira Kutija šibica 2021. powered by Coca-Cola. Dvorana II Doma sportova narednih će dana ugostiti tisuće navijača te najbolje momčadi i igrače koji su tijekom dosadašnje faze natjecanja pokazali najveću spremnost, želju za pobjedom i prave malonogometne majstorije. Tko će se okruniti titulama pobjednika te se upisati kao najbolje momčadi povijesnog izdanja Kutije, doznat će se u danima koji su pred nama. Osim sjajnih utakmica i pravog malonogometnog spektakla organizatori najavljuju i zabavni program te brojne nagradne igre za posjetitelje.

Rasplet petog turnira za žene započinje u nedjelju u 14.30 sati, a prva polufinalna utakmica zaigrat će se između Ženski nogometni klub Dinamo Zagreb te igračice ekipe Ženskog nogometnog kluba MC Plus – Agram. Druga polufinalna utakmica počinje u 15.20 sati, a na teren će izaći djevojke ekipe Michieli Tomić te ekipa ŽNK Dinamo Zagreb. Borba za treće mjesto na rasporedu je u utorak u 15 sati dok će se finalna utakmica igrati u nedjelju, 29. prosinca s početkom u 16 sati.

Najbolje četiri momčadi 14. veteranski turnir Kutija šibica odmjerit će svoje snage u nedjelju. U 16.10 sati nas očekuje utakmica između Senjak Hoteli Matan i Podstrane, dok će dvoboj drugog polufinalnog para započeti u 17 sati, i to između momčadi Skripte i Promotionplaya. Utakmica za treće mjesto igra se u utorak, u 16 sati, a tko će se okruniti titulom pobjednika 14. po redu Kutije za veterane, doznat će se u srijedu, u 18.30 sati.

Odlične utakmice

Štefanje će biti dan kada će se doznati i polufinalisti jubilarnog 50. izdanja Kutije šibice. Nakon odličnih utakmica osmine finala, svoj put dalje nastavlja samo osam najboljih. Četvrtfinale otvaraju momčadi Krešimir Keta Bandić te Cammeo Big Bang team, a utakmica počinje u 18 sati.  Biberon Koestlin igra protiv Juicy-Maraske u 19 sati, a nakon njih na teren izlaze ekipe Poliklinika Milojević te Pimont – Staklo Matić – Max Autodijelovi. Zadnji par četvrtfinala su CB Dobermann i Keraterm Centropolinomonta, a zaigrat će u 20 sati. Polufinalni susreti igrat će se u utorak, u 17.30 i 18.30 sati. Posljednji dan na rasporedu su dvije utakmice za seniore, prva za treće u 15 sati te ona finalna s početkom u 19.30 sati.

Paket ulaznica za spektakularnu završnicu, koja se održava u nedjelju, utorak i srijedu, mogu se kupiti putem web stranice www.kutija-sibica.hr po cijeni od 50 kuna ili na blagajni Doma sportova, na dan utakmica. Jednodnevne ulaznice će također biti moguće osigurati putem web stranice i to od ponedjeljka, a moći će se kupiti i na sam dan utakmica, po cijeni od 10 kuna.

Ovogodišnje jubilarno, rođendansko izdanje održava se u organizaciji Ustanove Upravljanje sportskim objektima te pod pokroviteljstvom Grada Zagreba. Kultna Kutija dobila je i svoje luksuzno izdanje – monografija “Hram malog nogometa – 50 godina Kutije šibica“, koja će se moći kupiti po simboličnoj cijeni od 50 kuna, na blagajni Doma sportova, tijekom trajanja utakmica.

50 kuna

Sukladno važećim Odlukama Stožera civilne zaštite RH i epidemiološkim preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, svi sudionici i posjetitelji Kutije šibica prilikom ulaska u objekt i na turnir bit će obvezni predočiti EU digitalnu COVID potvrdu o cijepljenju, testiranju i/ili preboljenju bolesti COVID-19.  Djeca mlađa od 12 godina koja dolaze s roditeljima, a koji posjeduju EU digitalnu COVID potvrdu, izuzeta su iz obveze posjedovanja EU digitalne COVID potvrde. Uz potvrde je obavezno nošenje maski te održavanje preporučenog razmaka. Na ulazima svih dvorana na kojima će se odvijati utakmice Kutije šibica bit će omogućeno antigensko testiranje u iznosu od 50 kuna. Testiranje će početi sat vremena prije početka prve utakmice.

Više informacija o ovogodišnjem izdanju MNT Kutija šibica 2021. powered by Coca-Cola može se pronaći na službenim stranicama www.kutija-sibica.hr i www.sportskiobjekti.hr, na Facebook i Instagram stranici kao i na kontakt mail [email protected].

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba