Koliko će ekipa biti i tko će igrati protiv koga?

Sutra na redu izvlačenje parova za još jedno spektakularno izdanje “Kutije šibica”

Objavljeno: 14.11.2023. Metropolitan

U srijedu, 15. studenoga, u Dvorani ‘2’ Doma sportova biti će održano već tradicionalno izvlačenje parova za 52. izdanje Malonogometnog turnira “Kutija šibica 2023. powered by Powerade”.

Organizator turnira, ustanova Upravljanje sportskim objektima, upoznat će okupljene s brojem prijavljenih ekipa te će biti poznato je li oboren prošlogodišnji rekord od 286 ekipa i 3500 igrača i igračica, kao i tko će se s kim boriti za titulu 52. “Kutije šibica” u tri kategorije – seniori, veterani i žene.

Svi prisutni, imat će priliku isprobati kako je to zaigrati na parketu dvorane Doma sportova. Predstavnici medija i gostiju moći će izvesti kazneni udarac (sedmerac) nekoj od legendi “Kutije šibica” ili se okušati u obrani udarca koji također izvodi neka od legendi “Kutije šibica”. Za najspretnije u postizanju gola ili u obrani gola pripremljeni su bogati poklon paketi, a događanje će moderirati poznati sportski komentator Marko Šapit.

Inače, 52. Malonogometni turnir “Kutija šibica 2023.” svrstana je u međunarodne sportske priredbe od posebnog značaja za Grad Zagreb. Turnir traje preko mjesec dana i održava se od 25. studenoga do 29. prosinca u četiri sportske dvorane – Dom sportova (dvorana 2), ŠSD “Boško Božić Pepsi”, ŠSD “Dubrava” i SD “Sutinska vrela”. Nagradni fond je ove godine 25.000 eura, a očekuje nas i tri dana prijenosa na našoj nacionalnoj televiziji.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba