U avionu je bio i predsjednik Vučić

Srpski nogometaši su na Europsko prvenstvo letjeli – hrvatskim avionom?!

Objavljeno: 26.06.2024. Metropolitan

Ana Brnabić, bivša srpska premijerka i aktualna predsjednica Skupštine Srbije, kazala je kako je predsjednik Aleksandar Vučić bio očajan jer je srpska nogometna reprezentacija na Europsko prvenstvo u Njemačkoj otputovala – hrvatskim avionom!

– To je istinita priča, sramota, Vučić je bio izuzetno ljut. Mi imamo našu Air Serbiu i svi putujemo tom kompanijom. Kad sleti avion, da se vidi Air Serbia, to je naš ponos – kazala je Brnabić tijekom gostovanja na televiziji Happy TV, prenosi Index.

Napomenula je da se prethodnih dana nije govorilo o ovoj temi kako se fokus javnosti ne bi prebacivao s podrške reprezentativcima. Brnabić je istaknula da apsolutno treba utvrditi kako se to dogodilo i tko je odgovoran za to što su reprezentativci Srbije putovali hrvatskim avionom, u kojem je bio i predsjednik Vučić.

Telegraf piše kako je Nogometni savez Srbije poslao nogometaše avionom na kojem se nalazila hrvatska šahovnica. Inače, srpska reprezentacija jučer je remizirala s Dancima i tako završila natjecanje na posljednjem mjestu u skupini sa samo dva osvojena boda.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba