AJMO HRVATSKA!

SP U KATARU: Strastveni navijači od jutra ispred hotela ‘Vatrenih’, ponovno razvijena i velika zastava

Objavljeno: 13.12.2022. Metropolitan

Kao i svaki puta uoči nastupa hrvatske reprezentacije, vjerni navijači i danas su tako ispred hotela ‘Hilton’, u kojem su smješteni ‘Vatreni’, razvukli hrvatsku zastavu i započeli slavlje. 

Na plaži ispred hotela tako se od jutarnjih sati veseli, pjeva i navija, a sve u znak podrške našim reprezentativcima i izborniku Daliću.

Među mnogobrojnim Hrvatima, mogu se naći i mnogobrojni strastveni navijači iz drugih zemalja poput susjedne nam BiH. 

– Ako Hrvatska postane prvak svijeta, ja u tom slučaju krećem pješice za Trg Bana Jelačića u Zagreb. To je zavjet i, stvarno ako Hrvatska bude prvak, ja ću kući pješice. Moram svu papirologiju pripremiti, jer to nije tako jednostavno i neću moći odmah krenuti. Rekao sam sebi da ću to lijepo polako, jer ima oko pet tisuća kilometara, svaki dan bih išao po nekih dvadeset kilometara i mislim da bih u Zagrebu mogao biti za nekih 250 dana – rekao je za 24sata Mato Mrkonjić, navijač ‘Vatrenih’ iz BiH. 

Podsjetimo, danas je vrlo važan dan za Hrvatsku jer u 20 sati igramo polufinalnu utakmicu SP-a protiv Argentine, jedne od najuspješnijih reprezentacija u povijesti svjetskog prvenstva. 

screenshot/24sata

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba