Dinamovci i njihov trener su se, pretpostavlja se, najvjerojatnije zarazili u Rusiji

ŠOK ZA MODRE: Devetero igrača s UEFA liste zbog koronavirusa neće sutra moći nastupiti na utakmici protiv Wolfsbergera

Objavljeno: 04.11.2020. Metropolitan

– Nastavno na službeno testiranje uoči UEFA utakmice, GNK Dinamo obavještava javnost kako je kod petorice igrača prve momčadi ustanovljena prisutnost virusa COVID-19 te oni neće moći nastupiti u utakmici 3. kola Europa lige protiv austrijskog Wolfsbergera. S četvoricom pozitivnih od ranije, GNK Dinamo ima ukupno devet igrača s UEFA liste koji neće nastupiti na utakmici zbog COVID-19 virusa. Nadalje, pozitivnim su se pokazali nalazi testiranja kod nekoliko članova stručnog stožera te će utakmicu s klupe voditi Alen Peternac – priopćili su iz GNK Dinamo uoči sutrašnje vrlo važne utakmice za Modre.

Podsjetimo, već je u utorak objavljena vijest da su COVID pozitivni trener Dinama Zoran Mamić i jedan igrač. Imena zaraženih igrača, zbog zaštite osobnih podataka, mediji ne smiju objaviti, no jasno je kako će Modri u utakmicu protiv Wolfsbergera koja se igra u četvrtak, ući oslabljeni.

Za zarazu je najvjerojatnije kriv odlazak u Rusiju jer, kako doznaje 24 sata,u hotelu nitko od osoblja nije nosio maske. Podsjetimo, Dinamo je u Rusiji, u utakmici protiv CSK-a, uzeo vrijedan bod, a za svaki slučaj na B listu je za utakmicu protiv Wolfsbergera u utorak prijavio nekoliko igrača iz omladinskog pogona – Julardžiju, Krizmanića, Jurišića i Jelenića.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba