Ove je godine prijavljeno 280 ekipa

Saznali smo tko će protiv koga na 52. MNT “Kutija šibica”. Kreće 25. studenoga

Objavljeno: 15.11.2023. Metropolitan

U Dvorani ‘2’ Doma sportova održano je izvlačenje parova za 52. MNT “Kutija šibica powered by Powerade”. Na ovogodišnje izdanje turnira prijavljeno je 280 ekipa, a saznali smo tko su parovi u tri kategorije – 16 ekipa žena, 84 ekipe veterana i 180 ekipa seniora.

Najveći malonogometni turnir u Hrvatskoj i regiji počinje 25. studenoga i to na četiri lokacije – Dvorana ‘2’ Doma sportova, SD ‘Boško Božić Pepsi’, SD ‘Sutinska vrela’ i SD ‘Dubrava’. Vrhunac se već tradicionalno očekuje na Štefanje kada počinju završni susreti, a 29. prosinca bit će nam poznat i pobjednik ovogodišnje “Kutije šibica”. Završnica turnira imat će i izravan prijenos na HTV-u.

Za nagradni fond od 25.000 eura ove se godine bori 280 ekipa, među kojima se nalaze i ekipe koje su već postale legende turnira i koje su ju osvajale već nekoliko puta, no svakako veseli činjenica da veliki broj ekipa nastupa po prvi put, što jamči nastavak tradicije i među novim generacijama.

– Ove godine imamo prijavljenih 280 ekipa, što je u rangu s prošlogodišnjim brojkama i čime smo izuzetno zadovoljni. Kutija šibica je bila i ostala festival malog nogometa – izjavio je voditelj projekta Boro Stipić.

“Kutija šibica” svake godine privlači sve veći broj gledatelja, a i ove godine ih se očekuje između 25 i 30.000, posebice u završnici turnira, stoga na vrijeme osigurajte svoje ulaznice.

– Svatko tko je jednom okusio atmosferu Dvorane ‘2’ na Štefanje, dolazi uvijek iznova – pozvao je gledatelje na ovogodišnju “Kutiju šibica” voditelj Ustanove upravljanje sportskim objektima Kosta Kostanjević.

Svi prisutni na događanju imali su priliku okusiti kako to izgleda na parketu Dvorane ‘2’, te su brojni pokušali zabiti sedmerac golmanu Futsal Dinama Anti Piplici – u tome su od 15-ak hrabrih uspjele tek dvije dame i dva gospodina.

Na izvlačenju parova okupile su se i neke od legendi “Kutije šibica” poput Krešimira Čivraga, Roberta Grdovića, Antonia Franje i Matije Đuvlata, koji su višestruki osvajači turnira, a hoće li im to i uspjeti i ove godine, vidjet ćemo uskoro.

Sve informacije o održavanju turnira, rasporedu utakmica i kupnji ulaznica možete pronaći na web stranici turnira te na društvenim mrežema MNT Kutija šibica.

Rezultate izvlačenja pogledajte OVDJE.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba