SAJAM NAUTIKE U ZAGREBU

Prvi Hrvatski ronilački kongres na Zagrebačkom velesajmu

Objavljeno: 17.02.2020. Metropolitan

Prvi Hrvatski ronilački kongres održat će se na Zagrebačkom velesajmu, u Dvorani Brijuni, u sklopu zagrebačkog Sajma Nautike. Okupit će gotovo sve ključne i ekspertne sudionike u ronjenju, od sportaša, rekreativaca, liječnika, volontera i profesora do službi spašavanja na području Hrvatske, ali i šire.

Ciljevi kongresa su: upoznati širu ronilačku populaciju s novim prijedlogom zakonskih okvira, prezentirati ronilačku ponudu Hrvatske, prikazati postignuća znanstvenika na temu istraživanja mora i života u moru, potaknuti na veću sigurnost u ronjenju, promovirati ronilačke destinacije, modernizacija ponude i usluge, uključiti sport i sportaše kao ambasadore ronilačkog turizma, međunarodna razmjena znanja i iskustva.

U dva dana, koliko će trajati Kongres, sudionici i posjetitelji moći će doznati najnovije trendove i informacije u području ronjenja na zanimljivim i aktualnim predavanjima i okruglim stolovima.

Pokrovitelji 1. Hrvatskog ronilačkog kongresa su Ministarstvo Turizma, Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture Republike Hrvatske, Grad Zagreb, Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, u suradnji sa Zavodom za podvodnu i hiperbaričnu medicinu KBC Rijeka, Sušak i SCUBAlifeom te Ronilački klub HRVI Nemo-Adriatic.

Partneri kongresa su Hrvatska Turistička Zajednica i Turistička zajednica grada Zagreba, a podršku su dali i Nastavni zavod za javno zdravstvo ‘Dr. Andrija Štampar’, Ured za upravljanje u hitnim situacijama, Zajednica ronilačkog turizma HGK i Diving Network.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba