NASTUPITE NA POVIJESNOM IZDANJU MALONOGOMETNOG TURNIRA

Produžene prijave za 50. “Kutiju šibica”

Objavljeno: 09.11.2021. Metropolitan

Za sve one koji se nisu stigli prijaviti za jubilarno 50. izdanje malonogometnog turnira Kutija šibica, dobra je vijest da se rok za prijave produžio je za jedan dan, pa tako svi oni koji još nisu stigli predati svoju prijavu, mogu to učiniti do sutra.

Prijave se mogu predati isključivo osobnim dolaskom, u Domu sportova između 12 i 20 sati, u sobu 125, a cijene kotizacija nisu se mijenjale pa je tako za seniorski i veteranski turnir potrebno uplatiti tisuću kuna, a za ženski turnir 200 kuna. Uz 50. seniorski turnir, igrat će se i 14. veteranski turnir te 5. turnir žena, s ukupnim nagradnim fondom u iznosu od 170 tisuća kuna.

Kutija šibica će se održati od 20. studenoga do 29. prosinca, u organizaciji Ustanove Upravljanje sportskim objektima te pod pokroviteljstvom Grada Zagreba. Izvlačenje parova potvrđeno je za 17. studenoga, nakon čega kreću sportski dvoboji na čak pet lokacija – u dvorani ‘2’ u Domu sportova te dvoranama “Boško Božić Pepsi“, “Dubrava“, “Pešćenica“ i “Sutinska vrela“.

Početak spektakularne završnice predviđen je na “Štefanje“, a u srijedu, 29. prosinca, doznat će se i pobjednici seniorskog, veteranskog te ženskog dijela turnira.

Velika će pažnja biti posvećena provođenju svih nužnih epidemioloških mjera, a sukladno važećim odlukama Stožera i epidemiološkim preporukama HZJZ-a, svi sudionici i posjetitelji prilikom ulaska u objekt i na turnir bit će obvezni predočiti EU digitalnu COVID potvrdu o cijepljenju, testiranju i/ili preboljenju. Djeca mlađa od 12 godina koja dolaze s roditeljima, a koji posjeduju EU digitalnu COVID potvrdu, izuzeta su iz obveze posjedovanja EU digitalne COVID potvrde. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba