NAPOKON! CURE SU ZASLUŽILE DA IH BODRI CIJELA ZEMLJA: HRT otkupio TV prava na završnicu Europskog prvenstva rukometašica

Polufinale protiv Francuskinja i finale ili utakmicu za broncu protiv Norveške ili Danske, moći ćete gledati na javnoj televiziji

Objavljeno: 16.12.2020. Metropolitan

Nakon pritiska i nezadovoljstva javnosti što ne mogu svi na televiziji pratiti povijesni uspjeh hrvatskih rukometašice koje su se plasirale u polufinale Europskog prvenstva, Hrvatska televizija oglasila se priopćenjem da je otkupila prava prijenosa posljednjih dviju utakmica hrvatske ženske rukometne reprezentacije na Euru u Danskoj.

Dakle, polufinalni meč protiv Francuskinja u petak od 18 sati, kao i nedjeljni meč za broncu od 15.30 ili, nadamo se, finale od 18 sati protiv Norveške ili Danske, moći ćete gledati na javnoj televiziji.

Podsjetimo, sve dosadašnje mečeve prenosila je televizija PlanetSport u vlasništvu operatera A1.

Prioćenje prenosimo u cijelosti:

– Hrvatska radiotelevizija (HRT) je otkupila TV prava na završnicu Europskog prvenstva rukometašica! Hrvatska ženska rukometna reprezentacija pruža sjajne izvedbe na ovoj kontinentalnoj smotri u Danskoj, gdje je po prvi put u povijesti osigurala plasman među četiri najbolje reprezentacije. Borbu za odličja uz studijsku emisiju, analizu i goste moći ćete pratiti ovaj vikend  i u našem programu. HTV ima prava na tri susreta – oba polufinala u petak 18. prosinca i u nedjelju 20. prosinca onaj ogled u kojem Hrvatska igra (za 3. mjesto ili finale). Ispratimo povijesni nastup i uspjeh hrvatskog ženskog rukometa i u našem programu – ističu s HRT-a.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba