Šteta...

Nikola Vlašić otpao za nastavak Eura, ozljeda je ipak prejaka

Objavljeno: 18.06.2024. Metropolitan

Hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić napustit će kamp reprezentacije i propustiti ostatak Europskog prvenstva u Njemačkoj zbog ozljede mišića, priopćio je HNS.

Vlašić je zadobio ozljedu na treningu te je s liječnikom Sašom Jankovićem danas obavio pregled magnetskom rezonancijom na kojoj je ustanovljena manja ruptura mišića. Izbornik Zlatko Dalić je u dogovoru s Vlašićem i liječničkom službom donio odluku da će Nikola napustiti kamp reprezentacije jer mu ozljeda ne dopušta da tijekom Eura konkurira za utakmice, prenose 24sata.

– Nikola je uložio jako puno truda i energije kako bi pomogao reprezentaciji na Euru i zato mi je jako žao zbog ove ozljede mišića koju je zadobio. Svjesno smo prihvatili određeni rizik jer smo imali prošireni roster s 26 igrača, a Nikola je integralni dio ove ekipe, kao što je on sa svoje strane htio biti dio ekipe na velikom natjecanju. Nažalost, dogodila se druga ozljeda i mogu Nikoli samo zahvaliti na ogromnom trudu te mu poželjeti brz oporavak te da se na teren vrati u svom najboljem izdanju – izjavio je izbornik Dalić.

– Iznimno mi je žao što zbog ove nove ozljede neću moći pomoći ekipi tijekom ovog Eura. Učinio sam zaista sve kako bih se spremio za pripreme i hvala izborniku i stožeru na prilici da na treninzima pokažem da sam spreman, što sam vjerujem i učinio uoči Eura. Ekipi želim puno sreće, vjerujem u njih maksimalno te sam siguran da će ostvariti nove uspjehe na ovom Euru. U meni će imati najvećeg navijača – naglasio je Vlašić.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba