VELIKI POVRATAK IVANE HABAZIN: PROŠLOG JE VIKENDA U DUBAIJU POBIJEDILA GRUZIJKU I OSVOJILA POJAS WBC MIDDLE EAST PRVAKINJE, A ONDA ISTE NOĆI POTPISALA UGOVOR ZA SVOJ IDUĆI NASTUP

NEUSTRAŠIVA ZLATARŠČANKA: “Lokacija je Abu Dhabi, datum 19. lipnja, a protivnica Layla McCarter. Ja ne izbjegavam nikoga. Nadam se da ovog puta neće imati opravdanja”

Objavljeno: 13.04.2021. Metropolitan

Nakon što je prošle subote u Dubaiju, na turniru pod nazivom “War on the Shore 4” pobijedila Nanu Chakhvashvili (23) iz Gruzije i tako osvojila pojas WBC Middle East prvakinje u velter kategoriji, boksačica Ivana Habazin (31), rodom iz Zlatara, potpisala je ugovor za svoj idući nastup.

– Upravo ovdje i upravo sada, u 3.40 ujutro, potpisujem ugovor za meč. Lokacija je Abu Dhabi, datum 19. lipnja, a protivnica Layla McCarter. Govori da je najviše izbjegavaju, a ja ne izbjegavam nikoga. Nadam se da ovog puta neće imati opravdanja – poručila je najbolja hrvatska boksačica u videu s potpisivanja ugovora koji je objavila na svojem Facebooku.
Kako piše Fight Site, Ivana i Layla nastupile su prošlog vikenda na istom eventu u Dubaiju. Obje su upisale pobjede, a o njihovom se potencijalnom susretu puno toga pisalo i prije tih nastupa.
Naime, još se u siječnju pojavila informacija da će Habazin svoj novi profesionalni nastup odraditi protiv boksačice koja je osvajala svjetske titule u čak u pet različitih težinskih kategorija, ali od tog okršaja na kraju nije bilo ništa. Kako je sama Ivana objasnila u ekskluzivnom razgovoru s Fight Siteom, taj je susret odgađan nekoliko puta. Kako zbog određenih problema s promotorom, tako i zbog tima Layle McCarter koji se odlučio povući iz te borbe. No, čini se da bi se u lipnju napokon mogao održati.
Inače, najbolja hrvatska boksačica prošlog se vikenda pobjednički vratila u ring nakon što je u siječnju prošle godine izgubila od Amerikanke Claresse Shields u borbi za naslov svjetske prvakinje u supervelter kategoriji.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba